KONTAKT OSS

Velkommen til å ta kontakt for spørsmål eller påmeldinger til kurs. 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

IMG_1033.jpg

BEHANDLINGAR

snöprinsessa_blå_transparentbakgrund.png

Terapautiske behandlingar

Vi tilbyr ulike terapautiske behandlingar som på ulike måtar støtter kropp og sinn i å finne djup avspenning, kvile og innhenting. Desse metodane og behandlingane kan alle aktivere dei naturlege evnene kroppen sjølv har til å finne balanse og hele, å finne veien tilbake til velvære og helse. 


BIODYNAMISK KRANIOSAKRAL TERAPI 

Denne behandlinga er for å fremje kroppens eigne evner til lekning og balanse. Kraniosakral terapi er karakterisert med lette trykk, trygg berøring og det å lytte med full tilstedeværelse. Dette hjelp til med å regulere kroppens energi og væskeflyt. 
Spesielt har ein fokus på energiflyt med utspring i ryggsøyla, som påverkar alt frå skjelettet, musklar, og vev, til dei indre organ og nerver. Ved å balansere nervesystemet kan ein skape djup avspenning og stillheit, noko som skaper rom for kroppen og sinnets eigne naturlege healing prosessar. 

Problem som kan bli behandla eller betre av Kraniosakral terapi er blant anna: 
Hodepine, rygg og nakke smerter, leddsmerter, stressrelaterte problem, utbrentheit, søvnvansker, mageproblem, depresjon og angst. 
Kraniosakral terapi kan vere med å skape balanse på eit fysisk, så vel som emosjonelt, mentalt og andre subtile nivå. Det kan også ha gode ha god forebyggande effekt. Gjennom ei behandling ligg du fullt påkledd på ein massasjebenk; helst med mjuke og komfortable kle. 

Frank tilbyr no desse behandlingane på Balanse & Velvære i Stryn.
Booking kan skje gjennom Balanse & Velværes websida eller via kontaktskjema under.

Tidligare under 2017 og 2018 gav Frank desse behandlingane på Ecocaféet i Östersund.
 

Tusen tack för idag! Det du gjorde för mig idag är verkligen värdefullt, jag är SÅ tacksam! Blockeringar släppte både fysiskt och psykisk, och känner mig mer som mig själv igen. Så otroligt mycket värt!
— Linda H

YOGA ENERGI MASSASJE

Yoga energi massasje er designa til å jobbe, på ein intuitiv måte, på dei same energielinjene i kroppen som praksis av yogaposisjonar gjer. Forskjellen her er at du kviler komfortabelt på ein benk med mjuke behagelege kle, og mottek lette trykk, berøring og massasje på dei ulike energilinjene i kroppen; hovedsakleg føter, bein, rygg, armer og hender. Både berøring, massasje og akkupressur vert brukt under behandlinga, og du kan oppleve at ulike blokkeringar og ømme område løyser seg opp, saman med djup kvile og fornya energiflyt i heile systemet. Denne behandlingar endar med stillheit og djup avspenning. Element av kraniosakral terapi og energimedisin bli inkludert i siste del av behandlinga. Ein Yoga Energi massasje varer mellom 60 og 75 minutt. 
Velkommen til å kontakte Johanne dersom du har spørsmål, eller om du ønsker å bestille ei behandling. 
 


VATN MASSASJE  - WATSU

Watsu er ein forkortelse for "Water Shihatsu" og er ein form for flytande massasje som ein mottek i varm kroppstemperert vannbasseng. Terapauten held, masserer og strekker klienten, og skaper dynamiske bevegelser i vatnet, noko som skaper i djup avspenning og velvære. Dette er ei veldig avslappande og mjuk behandling med fullt fokus og tilstedeværelse, der du flyter på ryggen ved hjelp av små puter rundt  beina. 

Denne typen behandling kan vere med på å forbetre søvnkvalitet og fordøyelse, sterkare immunforsvar, auke mobilitet i kroppen, og redusere smerte og angst blant anna. Watsu er brukt i samanheng med rehabilitering der det har vist forbetingar for mennesker som har utfordringer med artrose, fibromyalgi, rygg og leddplager, stivheit og kroniske smerter. Kjensla av å sveve og flyte på vatnet er vanskeleg å beskrive med ord, og er ei herleg opplegving som roer nervesystemet og reduserer angst mellom anna. Alle kan ha glede av denne varme vann massasjen uavhengig av helsetilstand.