KONTAKT OSS

Velkommen til å ta kontakt for spørsmål eller påmeldinger til kurs. 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

JMN-160910-DSC02319-.jpg

KURS & RETREATS 2019

snöprinsessa_blå_transparentbakgrund.png

Kurs & retreats 2019

Vi har dette året ei nydelig samling med dedikerte og erfarne lærarar som kjem for å halde kurs og retreat, og dele av sine gåver. Kanskje med deg? Vi håper mange finn vegen ut i naturen med oss, - for å lære nye ting, og få erfaringar saman med andre.


JMN-170913-DSC07913.jpg

TIDLEGARE RETREAT OG WORKSHOPS I 2019:

björngong.jpg

KURS I GONGSPEL
med Bjørn Løken
27.-28. April

Vi starter 2019-sesongen med eit kurs i Gong-spel saman med den profesjonelle og erfarne musikeren og gongspeler Bjørn Arne Løken.
Vi samlast under fjell og bre, i den nya Blåfjällshallen på Melkevoll Bretun, i nydeleg vårstemning og med kraftfulle tonar frå gongar og andre instrument. I tillegg vert det konsert laurdag kveld, samt Qi-Gong klasse med Maria Løken søndag morgon, der alle som ynskjer kan delta.


cranio.JPG

BIODYNAMIC TOUCH
med Jean Manuel Nadeau
Modul 1 1.-7. Mai
Modul 2 9.-15. Mai

Biodynamisk Touch er for alle som er interessert i å lære om kranio sakral terapi. Dette er ei behandlingsform der lett berøring saman med hjertesentrert tilstedeværelse skaper rom for kropp og sinn sine eigne helande evner.
Jean-Manuel Nadeau er en høgt kvalifisert kraniosakral terapeut, som underviser på ein veldig intuitiv og sensitiv måte, noko som gjev rom for djup læring, utvikling og helande. Kursa hans har fått svært gode tilbakemeldingar av deltakarane.

Vidare følger beskrivelse av kurset på engelsk slik Jean Manuel forklarer det. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om kurset.


IMG_5537.jpg

EVENTYRREISEN, YOGA MED BARN
med Tove Iren Kvanmo
31. Mai - 2. Juni

Er du mor, far, lærer, barnehageansatt eller på annen måte har barn i din hverdag? Ønsker du å lære teknikker som hjelper barn å mestre dagens stressende samfunn? Da ER dette kurset noe for deg.

Bli med meg på en helg full av yogalek og lærdom, hvor jeg introduserer deg for boken min; Eventyrreisen, yoga for barn. Du får lære hvordan du kan lede en barneyogaøkt, samt hvordan du kan bruke yogaverktøy i barnas hverdag. Hovedelementene er: pust, inntoning, oppvarming, yogaeventyr, meditasjon og uttoning. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga.


26991894_1468939876565591_4799068213668119183_n.jpg

YOGA & FJÄLLRETREAT
med Anna Sunesson & Anna Aspelund
10. -17. AUGUST 2019

Vi bjuder in till en härlig vecka med yoga och vandring bland magnifika berg i närheten av Stryn i västra Norge.
Retreaten genomsyras av dagliga yogaklasser, meditation, kontemplation och gemenskap.
En stor del av behållningen är förstås omgivningarna, som utöver bergen även inkluderar vattenfall, en glaciär, en fjord och en turkosblå sjö. Under dagarna finns gott om tid att utforska naturen då lunchen består av ett matpaket att ta med ut på tur. Vi har även tillgång till bastu och isbad. Det går såklart väldigt bra att bara luta sig tillbaka, njuta av den vackra utsikten, den klara luften och stillheten.