KONTAKT OSS

Velkommen til å ta kontakt for spørsmål eller påmeldinger til kurs. 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

JMN-160910-DSC02319-.jpg

Gong workshop

Gongkurs
med Bjørn Løken

27.-28. April 2019

björngong.jpg

VELKOMMEN TIL GONGKURS!

Vi starter 2019-sesongen med eit kurs i Gong-spel saman med den profesjonelle og erfarne musikeren og gongspeler Bjørn Arne Løken.
Vi samlast under fjell og bre, i Naturshalaen på Melkevoll Bretun, i nydeleg vårstemning og med kraftfulle tonar frå gongar og andre instrument. I tillegg vert det konsert laurdag kveld, samt Qi-Gong klasse med Maria Løken søndag morgon, der alle som ynskjer kan delta.

Les kva Bjørn sjølv seier om kurset:

"Lær å bruke gongen som et healing-instrument!
Gong er et kraftfullt instrument som i flere tusen år har vært brukt til å helbrede en rekke plager hos mennesker og dyr. Frekvensene du kan få ut av en god gong, er svært sammensatt og påvirker oss på cellenivå. Når kroppen er ute av balanse, eventuelt ved fysiske eller psykiske lidelser, endres cellenes egenfrekvens. Med hjelp av gongen kan du balansere en kropp som befinner seg i ulage, og gjenopprette cellenes normalfrekvens."


PRAKTISK INFO:
Kursstart Laurdag 27.April klokka 10.00, på Melkevoll Bretun i Naturshalaen, Oldedalen i Stryn.
Det vert kurs heile dagen, berre avbrutt av vegetarisk lunsj og middag som blir servert av den lokale kokken Signe Aabrekk.
Vi avslutter laurdagen med en fantastisk Gongkonsert frå 19.00.
Gå ikkje glipp av ei kraftfull og fin oppleving der ein badar i lydane og vibrasjonane av gong og krystallskåler, med ild i peisen i det spesielle rommet av stein på Melkevoll Bretun.

Søndag 28. April er det åpen og frivillig klasse Qi-Gong med Maria Løken fra 9.00-10.00 i Naturshalaen. Vidare fortset kurset frå 10.00, og avsluttar for helga 16.00.

Bjørn sin eigen beskrivelse av kurset:
”Lær å bruke gongen som et healing-instrument!
Gong er et kraftfullt instrument som i flere tusen år har vært brukt til å helbrede en rekke plager hos mennesker og dyr. Frekvensene du kan få ut av en god gong, er svært sammensatt og påvirker oss på cellenivå. Når kroppen er ute av balanse, eventuelt ved fysiske eller psykiske lidelser, endres cellenes egenfrekvens. Med hjelp av gongen kan du balansere en kropp som befinner seg i ulage, og gjenopprette cellenes normalfrekvens.

På dette gongkurset, kommer dere til å lære forskjellige slagteknikker. Det er svært viktig å kunne kontrollere anslag, dynamikk og rytmikk for å bringe ut alle gongens kvaliteter.
Dere kommer til å lære hvordan man bruker musikalske effekter i gongspillet for å påvirke kroppen og sinnet, slik at kroppen faktisk forstår om den er ute av balanse.
Jeg kommer videre til å snakke om og vise hvordan man kan kombinere forskjellige gonger, og hvordan kombinere gongen/gongene med krystallinstrumenter.
Hvordan bruke gongen i Yogaøvelser eller andre former for bevegelsesterapi.

Hvem er jeg?
Jeg er Bjørn Arne Løken. Det er ikke bare navnet mitt, men jeg! Født 11/8-1956. Utdannet i klassisk slagverk, med modul i Musikkterapi og pedagogikk fra Østlandets Musikkonservatorium 1977 – 1981.
Jeg er musiker av yrke og slagverk er mitt hovedinstrument. Jeg har spilt i alle store profesjonelle symfoniorkestre i Norge siden 1979 – Oslo Filharmoniske Orkester, Bergen Filharmoniske Orkester, Stavanger Symfoniorkester, Trondheim Symfoniorkester, Den Norske Operas Symfoniorkester, Kringkastingsorkesteret og Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (og dette innebærer mye gongspill) - 2018. Vært aktiv kammermusiker også siden 1979."

KVEN PASSER KURSET FOR?
Kurset passer for dei som er heilt nye i gongspel, samt dei som har holdt på med Gong ei god stund. Både dei som er interessert i å lære å spele dette instrumentet, og dei som ynskjer å bruke Gong i annan terapautisk praksis som yoga, qi gong, meditasjon, terapi og anna.
Du treng ikkje eigen gong eller anna utstyr, men er velkommen til å ta med om du har.

PRIS OG INNHOLD:
Kurset koster 2720,- per person og inkluderer:
- Kurs i Gongspel lørdag og søndag
- Konsert laurdag kveld og qi- gong med Maria Løken søndag morgen
- Vegetarisk lunsj laurdag og søndag, og middag m/dessert lørdag kveld
- Bruk av sauna og andre faciliteter på Melkevoll Bretun

REISE OG OVERNATTING:
Kor er Melkevoll Bretun og Naturshalaen?
Melkevoll Bretun er inst i Oldedalen i Stryn kommune, på vestlandet i Norge. Det er lettast å ta seg hit med bil, ellers går det daglege direktebussar til Olden og Stryn frå både Bergen, Trondheim og Oslo.
Om det er behov for overnatting kjem dette i tillegg til kursavgifta. Det er mogeleg å gjere dette rimeleg ved å dele rom i hytte med fleire. Ta kontakt med Johanne for spørsmål om overnatting, og les meir på sidene til Melkevoll Bretun for overnattingstilboda i små og store hytter: www.melkevoll.no

PÅMELDING:
For spørsmål eller påmelding ta kontakt med:
Bjørn Arne Løken, email:
slagbjorn.loken@gmail.com
eller Johanne Melkevoll: yoganordfjord@gmail.com/ mob: 41662883.

HOW TO TRAVEL TO OLDEDALEN & MELKEVOLL BRETUN? 
Car
The easiest way is to come here by car. You head for Stryn, and then onwards to Loen, Olden and then to Oldedalen and the Briksdal glacier. If you come from Førde, you take the road to Skei, Byrkjelo and then Olden and Oldedalen.
GPS coordinates: 61.66473º N, 6.81649º Ø

Sharing car option may be organized. 

Bus
You can take a bus to Stryn or Olden. There are daily night and day busses from Oslo and Bergen. It takes about 7 hours from Oslo and five from Bergen. Let us know if you need to be picked up at the bus station in Stryn or in Olden.

Plane
The nearest Airport is Hovden, Ørsta. From here one must arrange transport to Melkevoll Bretun.